//Werknemerspensioen
Werknemerspensioen 2014-10-28T14:09:44+00:00

Een goed pensioen voor uw werknemers

Pensioen regelen voor uw werknemers als aanvulling op hun AOW-uitkering. 90% van de werkgevers heeft zo’n aanvullende pensioenregeling en dat is niet voor niets.

Een goede pensioenvoorziening is na het salaris de best gewaardeerde arbeidsvoorwaarde. Verhoog uw aantrekkelijkheid als werkgever en kies samen met Schinkel Adviesgroep voor een pensioenregeling op maat.

Beheer van het pensioen

Het pensioen van uw werknemers brengt u onder bij een pensioenfonds of een verzekeringsmaatschappij. Alle pensioenfondsen en pensioenverzekeraars staan onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

Pensioenadvies van Schinkel Adviesgroep

Als pensioenspecialist loodst Schinkel Adviesgroep u graag door alle regels en regelingen heen. Na een grondige inventarisatie krijgt u een uitgebreid pensioenadvies over onder andere de volgende onderwerpen:

  • Keuze u voor een eindloonregeling of een middelloonregeling
  • Wel of geen gegarandeerd eindkapitaal
  • De beste premiestelling
  • De mate van keuzevrijheid van werknemers binnen de regeling

Zo komt u tot een pensioenregeling die het beste past bij uw onderneming.

Pensioen van uw werknemers, dicht bij huis geregeld

Een goed pensioen voor uw werknemers regelt u graag persoonlijk en dicht bij huis. Schinkel Adviesgroep is dé pensioenspecialist in Oost-Souburg en omstreken waar uw werknemers altijd met hun vragen terecht kunnen. Bel ons vandaag nog voor een gesprek met één van onze pensioenadviseurs: 0118 – 464 455.