/Verzekerd met Advies
Verzekerd met Advies 2017-03-28T10:50:50+00:00

Schinkel Adviesgroep & Verzekerd met Advies

Steeds meer consumenten vinden het prettig om bij het afsluiten van verzekeringen te worden ondersteunt door persoonlijke adviseurs. Deze adviseurs bieden advies over een goede prijs maar bieden ook hulp en geven advies tijdens het afsluiten van de verzekeringen. Verzekerd met Advies combineert de voordelen van online vergelijken, aanvragen en offline service met elkaar tot één product. Met dit concept speelt Nh1816 in op de vraag van persoonlijk advies en hopen ze de consument nog beter te begeleiden in het kiezen van de juiste verzekeringen.

Nh1816 staat als businesspartner naast de verzekeringsadviseur waar de verzekeringsadviseur weer naast de klant staat. Met verzekerd met Advies geeft Nh1816 de lokale adviseur meer online zichtbaarheid en wordt ervoor gezorgd dat klanten ook online bij de verzekeringsadviseur terecht kunnen.

De verzekeringsadviseur kan op vele vragen antwoord bieden. Ben ik voldoende verzekerd? Met wie moet ik contact opnemen bij schade of vragen? Heb ik de voordeligste premie en passen de voorwaarden wel bij mij?  Voor al deze vragen kan een verzekeringsadviseur voor jou uitkomst bieden.

Er zijn wel aan bepaalde eisen te voldoen, om als assurantiekantoor hieraan deel te kunnen nemen.
Als één van de weinige kantoren in de regio zijn wij geselecteerd om hieraan deel te nemen!

Ga naar de website van NH1816, voor meer informatie.

 

NH 1816