/Ons kantoor
Ons kantoor 2016-02-10T15:59:34+00:00

Schinkel adviesgroep

Schinkel adviesgroep is gevestigd op de Kanaalstraat in Oost-Souburg. Wij helpen u graag met al uw vragen.

Wie zijn wij?

Schinkel Adviesgroep is adviseur op het gebied van persoonlijke financiële zaken. Denkt u hierbij aan uw hypotheek, verzekeringen, pensioen, beleggingen, geldleningen, bankzaken en niet te vergeten uw financiële toekomstplanning. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Meer informatie over Schinkel adviesgroep?

Wat doet Schinkeladviesgroep?

Uw financiële wereld kent vele facetten die nauw met elkaar samenhangen. Bij voorkeur geven wij dan ook een advies waarin we alle aspecten van uw financiële situatie betrekken. Een goede afstemming op uw persoonlijke situatie en wensen resulteert in lagere maandlasten. Zo voorkomt u overbodige verzekeringen, te hoge rentes en profiteert u optimaal van het belastingvoordeel. Meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin u als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld. U kunt hier ons dienstverleningsdocument downloaden en bekijken.

Heeft u vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via 0118 464 455 of kom gerust even langs op de Kanaalstraat 37 in Oost- Souburg.