/Verzekeringsadviseur Vlissingen
Verzekeringsadviseur Vlissingen 2017-02-08T09:49:51+00:00

Verzekeringsadviseur Vlissingen

Persoonlijk advies bij het kiezen van een verzekering is wel zo makkelijk. Met de verzekeringsadviseur van Schinkel Adviesgroep uit Vlissingen wordt u altijd persoonlijk en deskundig geholpen. Bent u moe van de zoektocht naar de goedkoopste verzekering op het internet? Heeft u geen tijd om het uit te zoeken? Of houdt u gewoonweg, net als wij, meer van een persoonlijke aanpak? Het enige wat u hoeft te doen is uw wensen bij ons bekend maken. Wij zorgen dan voor een voordelige aanbieding op maat en leggen vervolgens stap voor stap alles aan u uit. Kortom, een verzekering op maat met persoonlijk advies.

De voordelen van Schinkel Adviesgroep

Schinkel Assurantiën, Schinkel de Weerd makelaardij O.Z., RegioBank en De Hypotheekshop vindt u onder hetzelfde dak in Oost-Souburg. Dat betekent gemak voor u. Al uw zaken geregeld bij mensen die u kennen en in hun advies uw gehele financiële situatie meenemen.

Kwaliteit en onafhankelijkheid:

Maakt u gebruik van onze diensten, dan maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Daarnaast is ons advies onafhankelijk en gebaseerd op het aanbod van vrijwel alle verzekeraars, banken en financieringsinstellingen in Nederland

Mocht u nog vragen hebben over ons kantoor, onze verzekeringsadviseur of heeft u een andere vraag? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Verzekeringsadviseur Vlissingen