Zorg 2017-02-08T09:49:54+00:00

De goedkoopste zorgverzekering – en de beste

De goedkoopste zorgverzekering, die wil iedereen. Daarnaast vinden wij van Schinkel Adviesgroep het vooral belangrijk dat u een zorgverzekering heeft die goed bij u past: een betaalbare zorgverzekering die de zorg dekt die ú nodig heeft.

Bespaar premie door vergelijken zorgverzekeringen

Het vergelijken van zorgverzekeringen is aantrekkelijk, omdat u voor uw aanvullende verzekeringen het hele jaar door kunt wisselen van verzekeraar.

Tegelijkertijd realiseren we ons dat het vergelijken van zorgverzekeringen van de vele aanbieders voor u haast onbegonnen werk is. Laat ons daarom voor u uitvinden welke aanbieder de beste dekking biedt voor uw situatie. Maak een afspraak en u ziet meteen hoe u kunt besparen op uw zorgverzekering!

De goedkoopste zorgverzekering met de beste dekking

De goedkoopste zorgverzekering met de beste dekking vinden, dat doen wij graag voor u! Wij ‘ontzorgen’ met advies en service door:

  • De zorg die u nodig heeft te inventariseren
  • De zorgverzekeringen met de beste dekkingen te selecteren
  • De zorgverzekeraars met de gunstigste premies te selecteren
  • U een afgewogen advies te geven volledig toegespitst op uw situatie
  • Uw recht op zorgtoeslag te controleren
  • Gratis uw nieuwe zorgverzekering aan te vragen en uw oude op te zeggen

 

Weet u nog niet welke zorgverzekering het beste bij u past? Dan kunt u nu onze zorgvergelijker invullen. U kunt met deze zorgvergelijker een vergelijking maken en direct de beste zorgverzekering afsluiten.

Vergelijk nu

Verzeker uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Als u door ziekte langere tijd niet kunt werken, kunt u in een uitkeringssituatie terecht komen. Met als mogelijk gevolg een forse inkomensverlaging. U kunt zich relatief voordelig verzekeren tegen deze financiële consequenties. Maak een afspraak en u krijgt direct deskundig advies over het bijverzekeren van de WIA en over de ongevallenverzekering. Altijd de beste polissen op een rij!

Verzeker uzelf van een goed inkomen, ook als het fysiek tegenzit.
Schinkel Adviesgroep regelt dat graag voor u. Bel 0118 – 464 455 en maak vandaag nog een afspraak met onze adviseur.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht